Menu
Sepetim

Lüks Türk El Havlusu, %100 Pamuk Elyaf Kumaştan Yüksek Emici Havlular, 50*90 cm

Lüks Türk El Havlusu, %100 Pamuk Elyaf Kumaştan Yüksek Emici Havlular, 50*90 cm
-75 % Out Of Stock
Etiketler: El havlusu
Lüks Türk El Havlusu, %100 Pamuk Elyaf Kumaştan Yüksek Emici Havlular, 50*90 cm
  • Premium Türk El Havluları, %100 pamuk elyaf kumaştan yüksek emici havlular.
  • Banyo odanızı çok güzel bir şekilde dekore etmek için modern ve zarif tarzda havlu.
  • Size en üst düzeyde yumuşaklık veren üstün kaliteli bir havlu.
  • Stock: Out Of Stock
  • Brand: Özdilek
  • Model: 963311202
$5,50
$22,00
Vergiler Hariç: $5,50

Premium Türk El Havluları, %100 Pamuk Elyaf Kumaştan Üretilmiş Yüksek Emici Havlular, bu çabuk kuruyan havlular havuz, banyo, plaj, salon, yurt malzemeleri, kaplıcalar, düğünler veya spor salonu kullanımı için mükemmel havludur.

Türk Havluları, kullanıcılara saçınızı sarmak veya ellerinizi kurutmak için gerekli tüm banyo kurutma ihtiyaçlarını sağlamak için tasarlanmıştır.

Pamuklu El Havluları Tüy bırakmayan, desen ve renk seçenekleri bakımından oldukça geniş olan bu pamuklu el havlusu seçiminizden memnun kalacaksınız.

Ultra yumuşak Türk el havlusu rahat, yüksek oranda emici, çabuk kuruyan ve hafiftir, vücuda yumuşak ve narin bir dokunuş verirken nemi, kişisel bakım ve güzellik havlusunu emer.

Bambu havlulara göre daha emici olduğu için yüzünüzde kurutmada veya makyaj temizliğinde, banyonuzda ellerinizde, mutfakta ve temizlikte kullanabileceğiniz üstün kaliteli bir havludur.

Havlu o kadar yumuşak ki yeni doğan veya bebek için bile kullanabilirsiniz Bebeğiniz banyodan sonra vücudunda o kadar lüks hissedecek ki, bu çevre dostu kurutma havlularını sizin ve çocuklarınız için güvenli olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Tek kullanımlık kağıt havlulardan daha iyidirler çünkü tekrar kullanılabilirler, bu el havlusu yüzlerce kez yıkanıp tekrar kullanılabilir ve yıkandıktan sonra daha yumuşak hale gelir.

Pamuklu el havluları yaptığınız tüm işlere dayanacak kadar dayanıklı ve güçlüdür, makinede yıkanabilir ve kurutma makinesinde kurutulabilir ve onları daha da güçlü kılan çift dikişli kenarlara sahiptir.

Banyo odanızı çok güzel bir şekilde dekore etmek için modern ve zarif tarzda havlu.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu