Menu
Sepetim

Türk Plaj Peştemali Bel Çevresine Sarılabilir ve 100 % Pamuklu Kumaştan Yapılmış, 175*90 CM

Türk Plaj Peştemali Bel Çevresine Sarılabilir ve 100 % Pamuklu Kumaştan Yapılmış, 175*90 CM
-67 %
Etiketler: Plaj Peştemali
Türk Plaj Peştemali Bel Çevresine Sarılabilir ve 100 % Pamuklu Kumaştan Yapılmış, 175*90 CM
  • Türk Plaj Peştemali Bel Çevresine Sarılabilir ve 100 % Pamuklu Kumaştan Yapılmış
  •  Türk plaj önlüğü, çekici ve zarif renklerinin yanı sıra vücuda hareket özgürlüğü ve rahatlık verir.
  • Ultra Yumuşak Türk Plaj Havlusu
  •  
  • Stock: In Stock
  • Brand: FLORETTA
  • Model: 963311219
$6,60
$19,80
Vergiler Hariç: $6,60

Türk Plaj Peştemali Bel Çevresine Sarılabilir ve 100 % Pamuklu Kumaştan Yapılmış bu çabuk kuruyan havlular havuz, banyo, plaj, salon, üniversite yurdu, spa, düğün veya spor salonu kullanımı için mükemmel havludur.

Bele sarılan ve kumsalda gezinen Türk plaj önlüğü, çekici ve zarif renklerinin yanı sıra vücuda hareket özgürlüğü ve rahatlık verir.

Türk Havluları, saçınızı sarmak veya ellerinizi kurutmak, vücudunuzu kurutmak için gerekli tüm banyo kurutma ihtiyaçlarını kullanıcılara sağlamak için tasarlanmıştır.

Pamuklu Plaj Havluları Tüy bırakmayan, desen ve renk seçeneklerinin geniş olduğu bu havlulardan tamamen memnun kalacaksınız.

Ultra Yumuşak Türk Plaj HavlusuSize maksimum yumuşaklık veren birinci sınıf kalite türk havlusu, bambu havlulardan daha emici olduğu için yüzünüzde kurularken veya makyaj temizlerken, banyonuzda eller, mutfak ve temizlik için kullanabilirsiniz.

Havlu o kadar yumuşak ki yeni doğan veya bebek için bile kullanabilirsiniz Bebeğiniz banyodan sonra vücudunda o kadar lüks hissedecek ki, bu çevre dostu kurutma havlularını sizin ve çocuklarınız için güvenli olduğu için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Tek kullanımlık kağıt havlulardan daha iyidirler çünkü tekrar kullanılabilirler, bu vücut havlusu yüzlerce kez yıkanıp tekrar kullanılabilir ve yıkandıktan sonra daha yumuşak hale gelir.

Pamuklu vücut havluları, yaptığınız tüm işlere dayanacak kadar dayanıklı ve güçlüdür, makinede yıkanabilir ve kurutma makinesinde kurutulabilir.

Modern ve zarif tarzı seyahat havlusu, banyonuzu ve güzel plaj gezilerinizi çok güzel bir şekilde dekore edin.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu